БЪЛГАРСКИ

ENGLISH

ITALIANO

DEUTSCH

РУССКИЙ

ESPAÑOL

TÜRKÇE

СРПСКИ

SLOVENŠČINA

SVENSKA

ROMÂNĂ

POLSKI

MAGYAR

LATVIEŠU

LIETUVIŲ

МАКЕДОНСКИ

NORSK

ČEŠTINA

DANSK

SUOMI

FRANÇAIS

ΕΛΛΗΝΙΚΆ

HRVATSKI

NEDERLANDS

 • Испански, Италиански и Румънски • Web дизайн, Seo оптимизация, Internet маркетинг и Оnline реклама. Marketing в социалните мрежи
  Prevod na sayt - Ispanski, Italianski i Rumanski

Висококачествен уеб дизайн и онлайн маркетинг. Интернет рекалама и сео оптимизиране. Mного изгодни цени SEO

Уеб дизайн - Графичен дизайн - Сео оптимизиране
Онлайн реклама - Интернет маркетинг - Социални мрежи

Web dizain

Уеб дизайн

www.webprobulgaria.com

Уеб дизайнът включва в себе си цялостната визия на уеб сайта като сачета в себе си различни елементи като css стилове и javascript кодове например. Изработката на един уеб сайт обаче съвсем не се спира до css i javascript. Най-горната част на сайта наричана или т.нар хедър (header) включва няколко задължителни отделни полета или div тагове. В това поле обикновенно са разположени търсачка информация за посетителя и меню.

Grafichen dizain

Графичен дизайн

www.webprobulgaria.com

Графичничт дизайн заема голяма част от времето за изработка на всеки уебсайт, като за това могът да се посочат стотици примери: - бутони за навигация - рекламни изображения - снимки и флаш анимации Графичен дизайн и изработка на уеб реклама
1. Дизайн на статични и динамични банери и рекламни изображения
2. Изработка на видео реклама и дизайн на лого
3. Галерии и уеб бутони за вашият уеб сайт.

Seo optimizirane

Сео оптимизация

www.webprobulgaria.com

Оптимизирането на даден уеб сайт е продължителен и деликатен процес. За да бъде оптимизиран един уеб сайт за търсачките той трябва да има добре подредени мета тагове, уникално текстово съдържание и подреден html код. От това до каква степен е оптимизиран Вашият сайт зависят позициите в търсачките като google, yahoo, bing и други. Сео оптимизация и позициониране на уеб сайт в търсачките
1. Сео текстови връзки 2. Сео инструменти

Onlain marketing

Онлайн маркетинг

www.webprobulgaria.com

Интернет маркетинг (internet marketing) - в тази статия ще класифицираме онлайн маркетинг на: 1. имейл маркетинг, 2. афилиейт маркетинг, 3. анализ и реклама, 4. маркетинг в социалните мрежи и 5. други видове уеб маркетинг. Ще започнем с email marketing този вид сигурно е известно на всички се състои в правилното предлагане на услуга или сайт, като казваме правилно имаме в предвид, избягване на методи които бихме определили като спам.

Internet reklama

Интернет реклама

www.webprobulgaria.com

Интернет реклама (internet reklama) - накратко интернет рекламата може да бъде регистрация в афилиейт програма която позволява на онлайн потребители със собствени блогове или сайтове да рекламират вашият продукт или услуга. Онлайн рекламата включва имейл рекама и реклама в социалните мрежи и разбира се много други. Интернет реклама - Онлайн реклама - Уеб реклама 1. Видео реклама 2. Текстови връзки 3. Изработка на банери

Socialni mreji

Социални мрежи

www.webprobulgaria.com

Социалните мрежи са един от най-разпространените методи за реклама в интернет. Под понятието развитие на социалните мрежи имаме впредвид създаване, изграждане, популяризация, оптимизация и рекламиране ежедневно на вашият уеб сайт, продукт или предлагана услуга. След създаването на профилите (акаунтите) в социалните мрежи е нужно да ги изградите така, те да предлагат нужната информация на потребителите.

Onlain biznes

Онлайн бизнес

www.webprobulgaria.com

Онлайн бизнес е широко понятие което съдържа в себе си всички възможности за искарване на пари в интернет.

Най-разпространените методи за печелене на пари онлайн са онлайн търговията, интернет рекламата и уеб услугите.

Бизнесът в интернет може да се усъществява в продажбата на продукти, предлагането на услуги или реклама.

Domein imena

Домейн имена

www.webprobulgaria.com

За предпочитане е домейн името да бъде кратко и в него да не се съдържат тирета и други символи. Закупуването на домейн име е сложен процес при който освен, че са нужни някои данни които да посочите, но също така е нужно да пренасочите домейн името т.е. трябва да се сменят DNS настроиките. При изборът на домейн име е важно да знаете, че е по-добре да бъде нещо лесно запомнящо се за да улесните онлайн потребителите занапред.

 


 
 • Фирмен уеб сайт

 • Firmen websait Firmen web sait
  Това е сайт създаден с рекламна цел, но с възможност за продажба на продукт или услуга и изпълняващ определена функция като въвеждане на продукти в каталог или други. Фирмените уеб сайтове са много широко разпространени в уеб пространството заради тяхната разнообразност. Например при изработка на фирмен уеб сайт е нужно да се знае, че е по-добре той да не съдържа административен панел и да е съставен от по-прости елементи.
 • Виж още...
 • Онлайн магазин

 • Onlain magazin Onlain-magazin
  Това са сайтове изпълняващи функции в областта на електронната търговия. Онлайн магазините са с разнообразно съдържание на уеб елементи и информация. Онлайн магазините са сравнително добре позиционирани от търсачките като гугъл, бинг, яху и други. Онлайн магазина от своя страна се създава от по-сложни елементи и скриптове, задължително е той да е динамичен. Много сложен вид уеб сайт със сложен админ. панел и много особености.
 • Виж още...
 • Рекламен сайт

 • Reklamen sait Reklamen websait
  Можем да наричаме всеки сайт създаден не с търговска, а с рекламна дейност. Това са сравнително просто изградени уеб сайтове с цел по-добро позициониране в търсачките. Рекламните сайтове се отличават с това, че изработени правилно всяка страница има своята отделна функция която спомага за добри резултати. Рекламен уеб сайт - елементите му са разположени в зависимост от целта и вида реклама която е с приоритет.
 • Виж още...
 • Флаш уеб сайт

 • Flash websait Flash sait
  Това е вид рекламен уеб сайт, отличава се с изключителен дизайн и простота на ползване. Това са сайтове имащи за цел единствено и само представянето на определен продукт или услуга. Тези сайтове не се индексират от търсачките и са най-подходящи за т.нар. локална реклама. Избери уникален сайт за вашата фирма.
 • Виж още...
 • Корпоративен сайт

 • Korporativen websait Korporativen sait
  Това са най-сложните за изграждане уеб сайтове те имат за цел въвеждане и обработка на данни без чивешка намеса (автоматично). Тези сайтове са изборът на повечето големи компании имащи нужда от различни обработки на данни и тяхното сигурно съхранение. Изберете качествен модел за вашият корпоративен сайт. Избор на ефективен сайт.
 • Виж още...
 • Онлайн директория

 • Onlain direktoria Onlain-direktoria
  Един от разпространените видове уеб сайтове в интернет които съдържат голямо количество информация и изпълняват определена функция. Например уеб директориите за добавяне на уеб сайтове съдържат информация за уеб сайтове в различни категории, уеб директориите за обяви спадат също към този вид уеб сайтове.
 • Виж още...
 • Сео линкове

 • Firmen websait Firmen web sait
  Създаване на текстови връзки към вашият уеб сайт, страница или блог. Създаването на линковете се осъществява след избран от вас размер и страници. Сео връзките дават възможност на вашият сайт за повишаване на позициите в търсачките и т.нар уеб трафик.
  Сео линкове – тези обратни връзки към вашият сайт играят много важна и специфична роля при оптимизирането на вашият уеб сайт.
 • Виж още...
 • Сео инструменти

 • Onlain magazin Onlain-magazin
  При изработка на уеб сайт или при процеса на оптимизиране на вашият уеб сайт ние позволяваме безплатното използване на инструменти за анализ и оптимизация. За разлика от всички сео инструменти които се предлагат в интернет, работят ефективно. Сео инструменти – под този термин разбираме всички инструменти който предлага уеб пространството за анализиране на вашият сайт и измерване на резултатите.
 • Виж още...
 • Наблюдение и анализ

 • Reklamen sait Reklamen websait
  Наблюдението и анализът са важна част за всеки онлайн бизнес или уеб сайт което дава възможност за прецизно оптимизиране на вашият сайт или блог. Наблюдението и анализът включват не само данните които се отнасят до вашият сайт.

  Наблюдението на вашият сайт с различни изпитани инструменти като google analytics и google webmasters, е задължително за всеки уеб сайт.
 • Виж още...
 • Текстово съдържание

 • Сео оптимизация Текстово съдържание
  Изработка на оптимално текстово съдържание за вашият уеб сайт според дейноста която изпълнява, съобразяване и поставяне на ключовите думи в текста така, че да работят безупречно. Оптимално текстово съдържание се изработва и на 22 чужди езика.

  Tекстово съдържание – изключително важно както за посетителите на сайта, така и за търсачките. При използването на текст в уеб сайт трябва да се спазват строги правила за повторение на ключови думи.
 • Виж още...
 • Уеб трафик

 • Уеб трафик Сео оптимизация
  Уеб трафикът е основна част от процеса оптимизиране, какво означава това, че при по-висока посещаемост на сайта ще се подобрят и позициите в търсачките. Повишаването на уеб трафика обаче трябва да става от сайтове със сходно съдържание, в противен случай няма никакъв ефект. Основен за определянето на позициите в търсачките. Добри при правилно подреден код на сайта и оптимално текстово съдържание с добре поставени връзки, и рекламни банери без уеб трафик към вашият сайт.
 • Виж още...
 • Позиции в търсачките

 • Позиции в търсачките Сео оптимизация
  Позициите в търсачките са основа за изработката на всеки уеб сайт, те зависят от степента на оптимизиране, но и самият начин на изработка на вашият уеб сайт, т.е ако оптимизацията е извършена добре, но сайтът или блогът ви не, то тогава оптимизацията не е в завършен вид.

  Повишаването на позициите в търсачките става с внимателно подбрани инструменти и извършването на изключително сложни процеси.
 • Виж още...

Ниски цени - уеб дизайн, маркетинг и реклама. Изработка на сайт