БЪЛГАРСКИ

ENGLISH

ITALIANO

DEUTSCH

РУССКИЙ

ESPAÑOL

TÜRKÇE

СРПСКИ

SLOVENŠČINA

SVENSKA

ROMÂNĂ

POLSKI

MAGYAR

LATVIEŠU

LIETUVIŲ

МАКЕДОНСКИ

NORSK

ČEŠTINA

DANSK

SUOMI

FRANÇAIS

ΕΛΛΗΝΙΚΆ

HRVATSKI

NEDERLANDS

  • Онлайн търговия  • Онлайн търговия
    Onlayn targovia - izrabotka na onlayn magazin

Висококачествен уеб дизайн и онлайн маркетинг. Интернет рекалама и сео оптимизиране. Mного изгодни цени SEO

Начало - NachaloНачалоСтатии - StatiiСтатииОнлайн търговия

Онлайн търговия Онлайн търговия

Изработка на онлайн магазин, Online търговияOnline търговия е процев в интернет в които дадено лице или организация предлагат на уеб пазара стоки, чрез своя уеб сайт или определени за тази цел сайвео. Търговията в интернет е сложен процес тъй като тои се състои от подбор на правилни за разплащане системи, но също така и от начини за предлагане на стоки или услуги. Най-добрият вариант за електронната търговия е да разполагате със уеб сайт.

Този уеб сайт обаче се различава от всички останали видове уеб сайтове тъй като съдържа в себе си не само информация, но и може автоматизирано да извърши продажбата.

 

Възмоности:

Собствен онлайн магазин

Изграждането на свой собствен онлайн магазин е най-доброто решение, ако искате да търгувате в интернет. Този факт се дължи на възможноста сами да определяте визията и функционалноста на страниците в които се предлагат вашите продукти или услуги. Онлайн магазинът е снабден с административен панел, търсачка и елементи които дават възможност за избор на продуктите и тяхното групиране в т.нар онлайн поръчка. Онлайн магазина е автоматизирана система и не е нужно намеса на оператор за осъществяване на поръчка както във фирменият уеб сайт например.

Amazon

В тази платформа за интернет търговия Вие можете да предлагате неопределен брой продукти или услуги, които обаче не можете да подредите както в онлайн магазина.

Ebay

Този метод за търгуване онлайн има сериозни преимущества тъй като високата му посещаемост гарантира, че продуктите които предлагате ще бъдат забелязани широка аудитория.

Olx

Това е българският аналог на ebay и amazon, системата оlx.bg дава възможност за предлагане на продукти и услуги напълно безплатно, след регистрация.

Електронна търговия и онлайн магазини

 

Избор на бизнес идея за онлайн търговия
Анализиране на методите за търгуване в интернет
Онлайн магазин - изработка и поддръжка

 

 

 

предишна страница НАЗАД

Онлайн търговия - изработка на онлайн магазин